Informasjon oktober/november

Vaktmester

Vaktmester Ole Snøløs går av med pensjon 30. november. Styret takker for jobben han har gjort for sameiet i alle disse årene og ønsker han lykke til i den nye tilværelsen som pensjonist.

Fra d.d. kontaktes styret:
Mail: styret@gullhaugboligsameie.no
Mobil: Per Øivind Fuhr, 918 95 515

Halloween

Halloween feires 31. oktober hvert år hvor barna går knask eller knep.

Til dere som har barn: be barna kun oppsøke hus/dører hvor det er satt ut lykter eller pynt som signaliserer at beboeren ønsker besøk av utkledde og skumle barn.

Til dere som ønsker besøk på døren: ha på utelys, sett ut lykter og pynt slik at barna i nabolaget forstår at dere ønsker besøk.

Vannrenner

Beboere oppfordres til å holde vannrennene på terrassen frie blader og bøss. I den siste tiden har det kommet kraftige nedbørsbyger og da er det viktig at vannet har fri passasje ned mot avløpet.

Feil/mangler

Styret ønsker at beboere blir flinkere til å informere styret om feil og mangler i sameiet, slik som mørke lyspunkter, ødelagte låskasser og lignende. Det er fint å få oversikt og rette opp i feilene så raskt som mulig. Sendes til styret på mail.

Bygging av omsorgsboliger

Det blir bygget 12 omsorgsboliger nedenfor Gullhaugveien 65-67 og ved siden av Gullberget 4-26. Det er allerede sendt ut varsel fra entrepenør ang sprengningsarbeid i ukene som kommer. Entrepenøren har en hjemmeside for prosjektet hvor man får oppdatert status og informasjon gjennom byggetiden, se www.hent.no/ghv.

Styret