Informasjon november

Julegrantenning
Styret inviterer alle beboere til tenning av julegranen ved hjorten 1. desember kl 18:00. Håper å se dere til en hyggelig adventsstund 

Dugnad
Takk til dere som bidro under dugnaden i oktober.

Røykvarsler
Styret oppfordrer beboere til å bytte batteri og kontrollere røykvarslere i eget hjem. Vi går inn i en årstid og høytid hvor det tennes levende lys. Ha fokus på brannsikkerhet.

Matavfallsposer
Grønne poser til matavfallet er plassert i sportsbodene. De som ikke har tilgang til sportsboden kan ta kontakt med vaktmester/styret og det vil bli levert ut, eller man kan komme på styrerommet for å hente selv etter avtale.

Garasjerydding
Det vil bli gjennomført garasjeryddig fra uke 47. Minner om at garasjen ikke er lagringsplass, men at det er lov å ha 1 sett med dekk, samt takstativ/takboks tilknyttet egen p-plass. Avfall som blir kjørt bort av vaktmester vil bli fakturert den enkelte beboer.

Snømåking
Vaktmester har nå plassert ut snøskuffer. Har du lånt en snøskuffe, vennligst plasser den tilbake etter bruk. Styret oppfordrer beboere til å måke eget inngangsparti, dette vil ikke bli utført av vaktmester.

Styret