Informasjon mars 2015

Årsmøtet

Styret minner om årets årsmøte som avholdes 12. mars på Gullhaug Flerbrukshus (underetasjen på Gullhaug barnehage) kl 19:00.

Hentedager papp/papir og plast

Papp/papir og plast blir hentet 13., 27. mars og 24. april.

Søppel

Styret oppfordrer beboere til å kaste husholdningssøppelet sitt i containerne, og ikke sette posene utenfor inngangsdørene.

Rydding i garasjene

Styret oppfordrer beboere til å rydde gjenstandene sine som står i garasjene, også på egne plasser. Vi minner igjen om at det kun er dekk og skiboks/takstativ som skal stå på egen plass. Gjenstander som ikke er merket med beboers navn, gjelder gjenstander som ikke står på egen garasjeplass, vil bli kastet i forbindelse med spyling av garasjene før dugnaden til våren. Brukbare gjenstander vil bli gitt til loppemarked eller liknende.

Canal Digital

Sameiet vil i løpet av våren/sommeren bli tilkoblet fiber gjennom Canal Digital. Styret oppfordrer derfor beboere til ikke å gå til innkjøp av nye dekodere, da alle beboere allikevel vil bli tildelt nye når sameiet er tilkoblet fibernettet.

Varmtvann

Varmtvannsberedere (gjelder fellesanleggene) vil bli byttet i løpet av relativt kort tid. I forbindelse med dette vil vannet bli stengt en kort periode den dagen utskiftningen skjer, samt at det vil ta noe tid før varmvannet er tilbake (da det må varmes opp i de nye berederne). Mer informasjon om dette blir gitt når utskiftningen av berederne er mer avklart.