Informasjon juli

Vannrenner

Beboere oppfordres til å holde vannrennene på terrassen frie blader og bøss. I den siste tiden har det kommet kraftige nedbørsbyger og da er det viktig at vannet har fri passasje ned mot avløpet.

Feil/mangler

Styret ønsker at beboere blir flinkere til å informere vaktmester/styret om feil og mangler i sameiet, slik som mørke lyspunkter, ødelagte låskasser og lignende. Det er fint å få oversikt og rette opp i feilene så raskt som mulig.

Utfordrende oppførsel

Styret har fått flere tilbakemeldinger om barn/ungdom som plager flere beboere blant annet ved å ringe på for så å stikke av. Styret oppfordrer derfor foreldre til å ta en generell prat med sine unge håpefulle om slik oppførsel.

Man skal ikke plage andre,
man skal være grei og snill,
og for øvrig kan man gjøre hva man vil.
(Kardemommeloven)

Rengjøring og malearbeid

Gjennom sommeren fortsetter malearbeidet på bygningsmassen. I forkant av malingsarbeidet må panelet vaskes og spyles. Styret gjør oppmerksom på at beboere i GB 32-46, GB 66-88, småhusene og Gullhaughuset må rydde og fjerne gjenstander som ikke tåler vann, da det er disse områdene som står for tur. Styret kan ikke si sikkert hvor mye malearbeid som blir utført i sommerukene, da det blant annet avhenger av været og sommervikarene våre.
Beboere må påberegne å gjøre noe malearbeid innenfor sitt område selv, slik som på terrassen. Beboere som av ulike årsaker ikke er i stand til å utføre oppgaven kan ta kontakt med styret, det vil da tilkomme en faktura for malearbeidet.

Gjesteparkering

Får du gjester som trenger parkering mer enn 3 døgn? Gi beskjed til styret i god tid så blir det ordnet med p-bevis. Styret trenger da informasjon om reg.nr. og tidspunkt for når parkeringen skal være gjeldene.

Styret ønsker alle beboere en riktig god sommer

Styret