Informasjon juli 2011

Brannvern

Bærum Brannvesen vil i nær fremtid gjennomføre en inspeksjon i Gullhaug Boligsameie, med fokus på brannsikkerhet i fellesgarasjeanlegget. Styret minner om at garasjeanlegget kun er for registrerte kjøretøy samt et begrenset antall gjenstander tilhørende kjøretøyet, slik som ett sett dekk og et takstativ. 
Oppbevaring av drivstoff eller annet brennbart materiale er ikke tillatt i fellesgarasjeanlegget.
Dersom inspeksjonen medfører kostnader eller bøter som følge av enkelte beboers brudd på forskriftene, vil beløpet bli fakturert den enkelte beboer i sin helhet.

Ferie & sikkerhet.

Feriesesong er også høysesong for innbrudd. Vi ber derfor beboere som skal på ferie om å omadressere posten og få en nabo til å fjerne aviser og reklame foran døren.
De beboere som observerer mistenkelige personer i oppgangen eller i garasjeanlegget, bes straks kontakte Asker og Bærum Politidistrikt på telefon 02800.

Før dere drar på ferie, kan beboerne stenge av vannet i leiligheten ved å sette stoppekranene på tvers. Beboere som har egen varmtvannsbereder i leiligheten må skru av denne før vannet stenges.
Hvis dere skal være lenge borte, risikerer dere at vannet i gulvsluket fordamper slik at det blir luktenes kloakk i leiligheten. Dette kan enkelt forhindres ved å helle litt matolje over vannet. Oljen legger seg som et lokk over vannet og hindrer uttørring.

Ikke skru av strømmen til leiligheten hvis dere har kjøleskap/fryser, boligalarm, etc.

Sykler etter dugnad

De som eier sykler som er blitt fjernet under opprydding av sportsbodene under årets dugnad må senest innen 1. august melde fra til Styret dersom syklene ønskes tilbake.

Ugress & katter

Det vil i nær fremtid bli sprøytet mot ugress langsmed vegger, stolper, etc. Beskrivelse og sikkerhetsdatablad på produktet er tilgjengelig på www.info-roundup.no eller fra Styret.Et luktstoff som skal holde katter borte fra sandkassene vil også bli utprøvd på området. «Katt-deg-vekk» er ikke skadelig for verken katter eller barn.

Styret ønsker beboerne en god sommer!