Informasjon august 2011

Branninspeksjon

Bærum Brannvesen gjennomførte i juli en inspeksjon i Gullhaug Boligsameie, med fokus på brannsikkerhet i fellesgarasjeanlegget. Inspeksjonen resulterte i en rekke pålegg og anbefalinger som styret skal følge opp de kommende ukene. 

Den enkelte seksjonseier har ansvaret for at seksjonen er utstyrt med minimum én røykvarsler som skal være hørbar fra samtlige soverom. I tillegg skal seksjon ha enten en husbrannslange eller et brannslukningsapparat. Inspektøren beskrev de røde brannslangene som seksjonen opprinnelig er utstyrt med, som «ubrukelige».

Seksjonseierne anbefales på det sterkeste å bytte ut disse, for eksempel med husbrannslangen som selges på sikkerhetsbutikken.no for kr 489,-  Alternativt kan seksjonseier anskaffe et brannslukningsapparat av typen pulverapparat eller skumapparat.

Pulverapparat selges blant annet på IKEA og Biltema og koster fra kr 299,- og oppover. Inspektøren anbefalte de dyrere skumapparat da disse ikke skader møbler og tekstiler på samme måten som pulver.

Styret kommer tilbake med en detaljert brannverninstruks samt mer informasjon.

Maling:
Beboere som ønsker og ettermale utvending trepanel eller betong kan kontakte styret for å få utlevert riktig type maling, maskeringstape og pensler.

Navneskilt:
Alle oppfordres til å bestille navnskilt hos vaktmester til ringeklokken utenfor inngangsdøren og til postkassen.